tisdag 28 september 2010

Fabriksoutlet.com - Canada Goose jackor

Japp, jag gick in i en butik och provade, för jag fick erbjudande att köpa jättebilligt via nätet. Och kände mig lite skämmig när jag bad att få prova en Sergeant Parka (som är herrmodell) i XS och S. :)

Tror den är ungefär som Expedition fast utan rävpälsen på kragen. Men vet inte säkert. Provade på bara Sergeant eftersom det var den jag kunde få billigt. Och Constable kunde jag köpa billigt iofs också, men den är lite kortare. Ville ha en lång jacka. Men den är bara över baken, inte jättelång.

Kolla på Canada Goose's hemsida, så får du se alla modeller. Dam har jag aldrig provat, så jag har ingen aning om hur damstorlekar är.

Fabriksoutlet.com - Björn Borg Outlet

BJÖRN BORG UNDERKLÄDER


Björn Borg är ett svenskt modeföretag som sedan länge varit i framkant när det gäller underkläder. Varumärke kännetecknas av kvalitetsprodukter med en kreativ och innovativ design, och bygger på det sportiga arv som namnet Björn Borg står för. Björn Borgs underkläder är sportiga men ändå fashion eller som Björn Borg själva beskriver det. Fashion underwear with a sporty twist och Sporty underwear with a fashion twist!