söndag 1 november 2009

Diesel Outlet

Diesel är ett nyskapande och internationellt designföretag som skapat en rad olika jeanskollektioner, avslappnade baskläder, high fashion och accessoarer. Diesels nytänkande, tillverkningsmetoder, kvalitetskontroller och fantasifulla stil garanterar oslagbara resultat, en kombination som har satt Diesel på modets världskarta. Företaget finns i dag i över 80 länder med fler än 5000 återförsäljare och 280 egna butiker.

d.brand Outlet

Det svenska varumärket d.brand startades vår/sommaren 2006. Idén var enkel, göra exklusiva högkvalitativa designerjeans till ett bra pris, som dessutom ska sitta perfekt. Exklusiviteten upprätthålls genom att samtliga tvättar endast görs i en upplaga på 500 tvättar per säsong vilket gör att du alltid känner dig unik med d.brand.

d.brand jeansen har även sedan starten blivit välkända för sin perfekta passform och komfort samt den smakfulla designen. Utöver detta så är d.brand jeansen en av de mest hyllade bland Sveriges modebloggare och syns idag ute på alltifrån artister, modeller till den yttersta modeeliten.

Ben Sherman Outlet

Ben Sherman är inte en livsstil utan en attityd som utvecklats och upprätthålls av dem som letar efter en ursprunglig referens till en svunnen tid. Modsen stod för essensen av stil och god smak: skräddarsytt, italienskinspirerat och välvårdade frisyrer. Ben Shermans kläder representerar fortfarande, efter nästan ett halvt sekel, denna preppystil.

Björn Borg Outlet

Björn Borg är ett av skandinaviens ledande modevarumärken. Märket grundades 1989 och blev snabbt uppmärksammat för sin kreativa design och intressanta marknadsföring. Idag består varumärket av fem produktgrupper (kläder, skor, väskor, glasögon och parfym) och ambitionen är att fortsätta lansera intressanta kollektioner och nyskapande reklam.

Canada Goose Outlet

Canada Goose är världsledande när det gäller att designa och tillverka funktionella plagg för extremt kalla förhållanden. I snart 50 år har vi hållit människor varma; från forskare på stationerna på Sydpolen till poliser och brandmän i Nordamerika till frusna invånare i New York City, Tokyo, Toronto, Milano och Stockholm. Ryktet om vår kvalitet och stil föregår oss och vi är absolut säkra på att den som någonsin burit ett Canada Goose-plagg kommer att berätta att de aldrig blivit besvikna på dem.