torsdag 15 oktober 2009

Moncler vinterjackor - Outlet



Glansiga jackor med retrokänsla är det franska skidmärket Monclers signum. Ytterplaggen syns nu lika ofta på gågatorna i städerna som i skidbacken. Hittills har Moncler endast sålt sina kläder i butik, men tar nu genom en kampanj även till Internet

Moncler dam jackor - fabriksoutlet.com


Glansiga jackor med retrokänsla är det franska skidmärket Monclers signum. Ytterplaggen syns nu lika ofta på gågatorna i städerna som i skidbacken. Hittills har Moncler endast sålt sina kläder i butik, men tar nu genom en kampanj även till Internet

Moncler jackor - fabriksoutlet.com


Glansiga jackor med retrokänsla är det franska skidmärket Monclers signum. Ytterplaggen syns nu lika ofta på gågatorna i städerna som i skidbacken. Hittills har Moncler endast sålt sina kläder i butik, men tar nu genom en kampanj även till Internet

torsdag 1 oktober 2009

Canada Goose Outlet

Canada Goose Expedition Clothing Outfitters är en tillverkare av ytterkläder för ett extremt kalla klimat. Canada Goose har tillverkat ytterkläder i Kanada sen 1957. VD för Canada Goose är Dani Reiss. Canada Goose hamnade på Profit magazines lista över snabbast växande klädföretag i Kanada 2006. Expeditionsparkan är standard för deltagare i United States Antarctic Program. Canada Goose-jackor har i Sverige blivit en typ av statussymbol.[1]

Tiger of Sweden Outlet

Tiger of Sweden är ett konfektionsmärke och grundades 1903 i Uddevalla av skräddarna Markus Schwarzmann och Hjalmar Nordström.

Företaget, som tidigare hette "Tiger of Uddevalla", tillverkade förr endast herrkläder av klassiskt snitt, och målgruppen var på senare år främst äldre män. Under 1980-talet och början av 1990-talet gjordes rationaliseringar i tillverkningen som kraftigt inkräktade på kvaliteten. Den främsta konkurrenten på den tiden var Oscar Jacobsson, som tillverkade likvärdiga plagg för samma målgrupp.

I slutet av 1990-talet ändrade företaget profil för att kunna nå nya målgrupper och därmed bli mer lönsamt. Under det nya namnet "Tiger of Sweden" lanserade företaget för första gången plagg med fokus på design. På detta sätt fann man helt nya målgrupper. Från att ha tillverkat ytterst traditionella plagg ville man bli ett ledande svenskt designerföretag. Kvalitetsnivån blev betydligt högre än tidigare, men även priserna. Numera är Tiger of Sweden ett av Sveriges ledande modekonfektionsföretag.

Tiger of Sweden ägs sedan 2003 av danska IC Companys.

Juicy Couture Outlet

Juicy Couture är ett amerikanskt klädföretag som bildades av Gela Nash och Pam Skaist-Levy år 1994.[källa behövs]. Företaget är känt för sina populära tubklänningar, men särskilt sina mysset som finns i många färger. Det vanligaste materialet som används till Juicy Coutures kläder är velour. Några kändisar som använder kläder av märket är bland annat Jessica Simpson, Beyoncé, Paris Hilton, Britney Spears och Jessica Alba.

French Connection Outlet

French Connection (ofta förkortat till FCUK) är ett företag inom modebranschen. Företaget härstammar från Storbritannien, men deras produkter säljs idag över hela världen. French Connection grundades 1969, och säljer idag herr- dam och barnkonfektion, samt accessoarer och kosmetika.

Fjällräven Outlet

Fjällräven är ett företag i tekobranschen som framför allt tillverkar friluftskläder och annan friluftsutrustning. Fjällräven ingår i Fenix Outdoor AB.

Fjällräven grundades av Åke Nordin 1950. Företaget har en stark position i Norden men har även viktiga marknader i Europa, bl.a. Tyskland.

Företaget är framför allt känt för sina ryggsäckar, som blivit en populär accessoar bland folk i miljörörelsen, framförallt modellen "Kånken". Såväl "kånken" som den kända "grönlandsjackan" är tillverkad i Fjällrävens egna material G-1000.

Fjällräven är också känt för sina två storsäljande jackmodeller, grönlandsjackan (med fast luva) och rävenjackan (med infälld vindtygsluva i kragen), båda halvlånga och med många fickor. "Fjällrävenjacka" blev en tid på 1980-talet synonymt med liknande typer av jackor, oavsett fabrikat.

Cross Sportswear Outlet

Cross Sportswear är ett sportklädesmärke som ägs av företaget Cross Sportswear Intl. AB i Mölndal. Cross säljer sport- och fritidskläder, främst för skidsport och golf.

Cross Sportswear hade 2005 en omsättning på 105 miljoner kronor och gick med en förlust på 9,5 miljoner kronor. Företaget har fyra egna butiker och sålde 2005 sina kläder i 17 länder. Enligt företagets hemsida är det 20 länder i oktober 2007. Liksom andra sportklädesmärken satsar Cross Sportswear på sponsring av idrottare och Cross sponsrar bland andra freestyleåkaren Jon Olsson.

Företaget grundades 1994 och blev mest känt för sina golfkläder. Det gick dock i konkurs 2003 och köptes då av Peter Blom (som varit med och startat Peak Performance) och Ove Högfeldt. Man inledde en satsning på vintersportkläder och egna butiker. Kläderna tillverkas till övervägande del i Kina och DHL sköter logistiken.

Cheap Monday Outlet

Cheap Monday är ett svenskt klädmärke ägt av Fabric Scandinavien. Klädmärket skapades av Örjan Andersson och Adam Friberg och började säljas den 10 mars 2004, från början endast i butikskedjan Weekday till att idag distribueras till återförsäljare över hela Europa och USA. Jeansen var till en början väldigt tighta och har blivit förknippade med alternativa musikstilar såsom indie och emocore. Idag är märket bredare och gör allt från skor till tröjor.

Calvin Klein Outlet

Calvin Klein, eg. Richard Klein, född 19 november 1942 i The Bronx, New York, är en amerikansk modedesigner.

Kanske mest känd för sitt varumärke Calvin Klein, som bland annat tillverkar underkläder för män. Men företaget tillverkar även en rad andra produkter såsom konfektion, parfym, klockor, inredningsartiklar och skor. Allt i en avskalad stil, som lite skämtsamt brukar kallas för "Calvin Clean".

Den svenske fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg var nyligen modell åt Calvin Klein.

Ben Sherman Outlet

Ben Sherman är ett engelskt klädmärke som tillverkar herr-, damkläder, skor och accessoarer (väskor, bälten, glasögonbågar och klockor)

Företaget startade 1963 av Arthur Bernard Sugarman (1925-1987) i den engelska staden Brighton. Från början gjorde de bara herrskjortor med egen design, button down-krage med en extra knapp i nacken, en ögla på ryggen och märket på bröstfickan.

  • 1964 öppnas en butik på Carnaby street i London[1], och redan från början använde Englands musikartister märket flitigt[2].
  • 1968 första försöket att producera damkläder
  • 1970 introduceras en linje pojkkläder
  • 2001 barnkläder (pojk och flick) introduceras.
  • 2002 damkläder introduceras för en andra gång
  • 2006 första affären öppnas i Amerika
  • 2008 första affären i Sverige öppnar, på Kungsgatan i Göteborg.


Acne Jeans Outlet

Acne Jeans är ett svenskt klädmärke, mest känt för sina jeans, grundat 1996 i Stockholm. Acne Jeans tillhör företaget Acne. Enligt en intervju med Acnes chefsdesigner Jonny Johansson så är en tanke vad ACNE står för: Ambition to Create Novel Expressions.

Acne Jeans öppnade 2003 sin första butik i Stockholm. 2005 öppnades tre nya butiker i huvudstaden samt i en Köpenhamn och en i Berlin. Ett år senare får Göteborg sin första butik. 2007 öppnas butiker i Oslo och Hamburg. 2008 öppnas butiker i Paris och New York.

Adidas Outlet

Det började redan under 1920-talet då bröderna Adi och Rudi Dassler tillsammans började tillverka skor och snabbt fick framgångar. 1924 grundade bröderna Gebrüder Dassler Schuhfabrik Herzogenaurach. Samma år hade man 12 medarbetare och tillverkade dagligen runt 50 par skor. 1925 tillverkar Dassler sina första fotbollsskor. 1927 hade antalet medarbetare ökat till 25 och man tillverkade 100 par skor per dag. Den första fabriken stod klar.

1928 och 1932 var man leverantör till Tysklands olympialag. 1932 tog en idrottare för första gången en olympisk medalj iförd Dassler-skor. Det var den tyska friidrottaren Arthur Jonath som tog brons på 100 meter. Under 1930-talet växte företaget trots lågkonjunkturen. Vid OS 1936 firade bröderna Dassler stora framgångar med flera av spelens mest framgångsrika idrottare iförda skor från företaget. 1932 träffade Adi Dassler sin fru Käthe som kom att spela en viktig roll i företaget.


Konfektionsindustrin

Konfektion är beteckningen för kläder som är tillverkade på fabrik inom textilindustrin, till skillnad från skräddarsydda kläder. Skräddarsydda kläder anpassas efter individens kroppsmått och behov, medan konfektionskläder tillverkas i ett storlekssystem som bygger på statistiska mätningar och genomsnittsberäkningar. Det är av gemensamt intresse för kunder och tillverkare att kunna använda ett pålitligt storlekssystem, men i praktiken är variationerna stora mellan olika klädesplagg med samma storleksbeteckning.

Konfektionsindustrin har växt de senaste 200 åren i takt med att maskiner, som till exempel symaskiner, pressar och strykjärn, har konstruerats och utvecklats. Idag köper de flesta människor konfektionskläder även om det fortfarande förekommer att kläder skräddarsys för speciella tillfällen.

I Sverige tog inte handeln med färdigsydda kläder fart förrän ett förbud att sälja dem upphörde år 1834. Även om de flesta varuhusen säljer kläder finns det även ett antal stora affärer och affärskedjor som uteslutande ägnar sig åt det.

Versace Outlet

Versace är ett italienskt modehus grundat 1978 av Gianni Versace. Idag är det ett av de största modehusen som inte syr i haute couture.

Versace tillverkar kläder, skor, parfymer, väskor och andra accesoarer i lyxklass. Huvudsätet ligger i Milano, Italien.

Gianni Versace systerdotter Allegra Versace fick efter mordet på sin morbror ärva 50% av Versace-imperiet blott 12 år gammal, men på grund av att hon inte var myndig överlät hon Versace till sin mamma Donatella Versace. Nu har Allegra blivit myndig, men studerar i New York och får behandling mot sin sjukdom, därför har hon överlåtit ansvaret tillfälligt till sin mor.

Louis Vuitton - Rea

Louis Vuitton Malletier, vanligtvis Louis Vuitton, ibland förkortat till LV, är ett franskt företag som tillverkar lyxvaror. Det är en av LVMHs huvudavdelningar och har sitt huvudkvarter i Paris. Louis Vuitton är speciellt känt för sina väskor. Företaget samarbetar ofta med framstående personer i sin marknadsföring och design (till exempel supermodellen Gisele Bündchen och modedesignern Marc Jacobs). LV är ett av de mest kända märkena inom modevärlden, på grund av detta har LV också blivit ett av de mest förfalskade märkena.

LV, som grundades 1854, är också ett av de äldsta modehusen i världen. Deras produkter säljs endast genom deras egna butiker; små butiker i high-end-varuhus; samt online.

Dolce & Gabbana Outlet

Dolce & Gabbana är ett lyxigt italienskt modehus och klädmärke grundat 1985 av Domenico Dolce & Stefano Gabbana. Dess huvudkontor ligger i Milano. Deras produkter är allt från parfymer till kläder och underkläder.

Stilen på deras kläder skulle kunna beskrivas som en mycket surrealistisk framtida romans med en handfull element från renässansen.

Hugo Boss märkeskläder

Hugo Boss, tyskt klädmärke och modehus med inriktning på herrkollektioner, huvudkontor i Metzingen, Tyskland

Hugo Boss är sedan lång tid tillbaka en av de ledande tillverkarna av herrkostymer. Under senare år har Hugo Boss även lanserat olika herr- och damparfymer och 2005 en hudvårdsserie för män.

Hugo Boss designade och sydde under andra världskriget SS:s helsvarta uniformer.

Hugo Boss säljer kläder under följande märken:

  • Boss Black (Man/Woman)
  • Boss Orange (Man/Woman)
  • Boss Green
  • Hugo (Man/Woman)
  • Baldessarini

Inte bara kläder, hudkrämer och parfymer finns av märket Hugo Boss, utan även klockor, glasögon, väskor och skor är nyinkommna i sortimentet. Mode- och märrkesvärlden utökas hela tiden, det är en stort växande och mycket populär kedja.

Ralph Lauren Outlet

Ralph Lauren, född Ralph Lipschitz den 14 oktober 1939, är en amerikansk kläddesigner. Han föddes i Bronx, New York, av de judiska immigranterna Frank och Frieda Lipschitz.

Det stora genombrottet i Skandinavien gjorde Ralph Lauren mellan 1980- och 90-talet med färgglada pikétröjor och bomullsskjortor med button-downkrage. Den kända logotypen med hästen och polospelaren har nog inte undgått någon.

Burberry Outlet - fabriksoutlet.com

Burberry är ett brittiskt klädföretag och märke, känt för sitt klassiska rutmönster Nova i beige, vitt, svart och rött, som ofta har blivit kopierat. Det användes ursprungligen som foder i företagets trenchcoat 1924, och kom inte att användas i någon högre grad i det yttre lagret förrän i slutet av 1960-talet. Då hade Burberryrutan registerats som varumärke och användes till paraplyer, halsdukar och väskor.

De är hovleverantör till både drottning Elizabeth och Prins Charles.

Armani utförsäljning

Giorgio Armani, född 11 juli 1934 i Piacenza, Emilia-Romagna, Italien är en italiensk modeskapare.

Giorgio Armani kom till Milano i mitten av 60-talet där han fick jobb på varuhuset "la rinasciente duomo" som fönsterskyltare.Efter några år blev han upptäckt av Nino Cerruti som erbjöd honom jobb som modedesigner.1974 så beslöt han och Sergio Galleotti att starta ett eget modehus i Milano.Hans första modevisning under sitt namn visades och presenterades på Hotell Palace i Milano.Det blev genast en enorm succè...en helt ny minimalistisk stil i all sin enkelhelt Han skapade kläderna i filmen American Gigolo med Richard Gere, och har klätt de flesta filmstjärnor i Hollywood, speciellt i sammanhang som Oscarsgalan.

Giorgio Armani sägs genom tiderna tjänat ihop en förmögenhet på c.a. 20 miljarder Euro [källa behövs]. I Sverige finns Armani Collezioni och Armani Jeans på det stora varuhuset NK i Stockholm samt en Emporio Armani-butik på Biblioteksgatan 3 i Stockholm, samt en certifierad återförsäljare på Sundspromenaden 39 i Malmö.

Fred Perry Outlet

Fred Perry började spela tennis så sent som vid 18 års ålder. Han hade en enastående talang och lärde sig spelet mycket snabbt, redan som 19-åring tog han sin första juniortitel (i mixed dubbel i ett lokalt mästerskap i Middlesex). Han varvade tennisspelet med bordtennis som han samtidigt spelade på yttersta elitnivå. År 1929 blev han singelvärldsmästare i bordtennis.

Säsongen 1933 nådde Perry världstoppen i tennis. Han vann då sin första singeltitel i en Grand Slam-turnering då han vann Amerikanska mästerskapen genom finalseger över den australiske spelaren Jack Crawford. Perry kom under sin amatörtid att vinna ytterligare sju singeltitlar och sex titlar i dubbel (inklusive mixed dubbel) i GS-turneringar. Wimbledonmästerskapen vann han 1934-36, i de två sista finalerna besegrade han den tyske storspelaren, "baronen" Gottfried von Cramm.

År 1934 var Perry nära att ta en äkta Grand Slam, han vann i Australiska mästerskapen, Amerikanska mästerskapen och Wimbledonmästerskapen, men han lyckades inte det året vinna i Franska mästerskapen. Det gjorde han dock året därpå och blev därmed den förste tennisspelaren att vinna singeltitlarna i alla fyra Grand Slam-turneringar, "(karriär Grand Slam)".

Perry är ännu 2009 den senaste manlige brittiske singelvinnaren i Wimbledon bland herrarna med sin vinst 1936.

Perry deltog 1933 i det brittiska lag som vann Davis Cup. Det brittiska laget, med Perry som ankare tillsammans med Henry Austin, hemförde DC-trofén även de följande tre åren.

Peak Performance Outlet

Peak Performance grundades 1986 i Åre av några profiler inom svensk utförsåkning, bland andra Stefan Engström och Peter Blom. Peak Performance är idag Skandinaviens största klädmärke inom funktionellt sportmode och finns i över 20 länder. De tar fram kläder för bland annat skidåkning, golf, träning och friluftsliv samt producerar en casualwear-linje.

Sedan 1998 är Peak Performance ett fristående varumärke inom IC Companys (tidigare Carli Gry).

Sponsring utgör en stor del av Peak Performances marknadsföring och de står bland annat bakom tidernas största skidfilmstävling - VAST Awards by Peak Performance [källa behövs] – samt har skidåkare som Henrik Windstedt och Stina Jakobsson och golfspelare som Europas Solheim Cup-kapten Helen Alfredsson och Fredrik Jacobson i sitt stall.

J Lindeberg utförsäljning

J.Lindeberg är ett klädmärke skapat av Johan Lindeberg. År 1995 bestämde han sig för att starta ett eget märke efter att tidigare drivit den svenska agenturen för Italienska Diesel i Sverige. Under ett knappt år var han även koncernens marknadschef. J.Lindeberg är nära associerat med golf och sedan start har Jesper Parnevik varit en av frontfigurerna. Han är även delägare. J.Lindeberg gick med kraftig förlust de sju första åren men överlevde. J.Lindeberg har fått flera kända personer att ställa upp som fotomodeller, bl.a. Dave Gahan, Juliette Lewis och Justin Timberlake. J.Lindeberg säljs i 20 länder, bl.a. USA och Sverige.

Företaget har under många år haft ekonomiska problem och interna slitningar mellan ägare och grundare. 4 juli 2007 offentliggjordes att Proventus går in som huvudägare i J.Lindeberg. Ny VD och delägare blir Stefan Engström, tidigare på Peak Performance. Johan Lindeberg får rollen som "fristående kreativ chef". Ny i styrelsen på Proventus initiativ är filmregissören och f.d. artisten Johan Renck.

Billiga märkeskläder

Här är tips på några bra sidor där du kan beställa billiga märkeskläder online:

Fashionisland.se är en webshop för killar som gillar kläder. Här finns plagg med unika detaljer från Sveriges och världens trendigaste märken i alla prisklasser.

Nelly.com är idag Nordens ledande nätshop för märkesunderkläder, kläder och badmode för tjejer och killar. Sortimentet innefattar kläder och accessoarer från över 200 olika välkända varumärken.

Uppercut.se – Märkesunderkläder för killar & tjejer! Alltid fri frakt!

Dress-for-less Här kan man köpa billiga märkeskläder online upp till 70% billigare än i butiken! Är en outlet butik med massa kända märken. Bland annat 55DSL, Ben Sherman, Calvin Klein, Diesel, Gant, Globe, Helly Hansen, Karl Lagerfeld, Lee, Marc O’Polo, Milano, Nike, Ralph Lauren Prada, Red Wing, Selected, Wrangler, Yves Saint, Laurent. Märkeskläder för killar och tjejer! Sidan är på svenska.

bubbleroom.se En svensk sida med märkeskläder. Priserna är några hundralappar lägre en i butik. Om man beställer över 1 500 kronor är det fraktfritt.

bonprix är ett postorderföretag inriktat på mode med hög kvalité till lågt pris.
Gäller bara kort tid: 10% rabatt på din första beställning – rabattkod 93100

Märkeskläder

Billiga kläder online

maj 26, 2009 av markesklader

Här är ett tips på en sida där du kan köpa billiga kläder online. Fördelen med att beställa kläder via internet är att det oftast blir billigare.
Nu startar sommarens bästa REA på Nelly.com med upp till 70% rabatt
Ange denna kod: SUMMERTD så får du rabatten!! Klicka här
Nelly.com är en klädbutik på nätet där som säljer billiga kläder online. Dom har ett stort sortiment och allt från underkläder, tröjor, jeans, t-shirts, skjortor, jackor, byxor, skor, kalsonger med mera. Dom har kläder för både män och kvinnor. Dom har allt från billiga kläder och sina egna märken till lite dyrare märken. Totalt finns över 300 varumärken hos nelly.

Längre ner på den här sida finns en lista på andra bra hemsidor där du kan köpa märkeskläder billigt.
Men ett annat tips är: Fashionisland.se

Enligt DN.se är det billigt att handla kläder i England.