söndag 12 juli 2009

www.FabriksOutlet.com

FabriksOutlet.com grundläggande idé är att erbjuda produkter från välkända varumärken upp till 70% lägre priser än i vanliga butiker.

Ett viktigt signum för
FabriksOutlet.com är också att erbjuda spektakulärt designad och enkel handelsplats.

Sveriges bästa Outlet

Samma märken som på fina gatan. Helt andra priser.

www.fabriksoutlet.com

Jeansen skapades 1872 i San Francisco av Levi Strauss tillsammans med skräddaren Jacob Davis. Nitarna var egentligen Davis idé, men han saknade pengar för finansiering av en patentansökan, varför Strauss hjälpte till ekonomiskt. Patentet beviljades den 20 maj 1873.

Jeansen, som från början syddes i brunt tyg, blev snabbt populära bland guldgrävare, cowboyer och andra arbetare som behövde slitstarka byxor. Hans företag Levi Strauss & Co började sälja byxorna under namnet Levi's och har sedan dess varit världsledande. Jeansen blev senare en del av rock'n'roll-kulturen och blev populära världen över. Under slutet av 1900-talet har de blivit en modedetalj snarare än arbetskläder.

Benämningen jeans började användas i Europa först under 1930-talet. Europeisk tillverkning av dessa byxor kom inte igång förrän 1948, och då enbart i herrstorlekar. I Europa började tillverkning av damstorlekar 1956.

Kända jeanstillverkare, tillsammans med Levi's, är Acne, Crocker, Diesel, Gul & Blå, Lee, Nudie, Replay, Wrangler, Evisu, Ijin Material, Cheap Monday, Blend of America, Crocker, Pace jeans, Denim Wesc och G-Star.

Fabriks Outlet

En outlet fungerar på ett lite annorlunda sätt än ordinarie butiker i till exempel ett köpcentrum. Utbudet i varje butik kan variera väldigt mycket från säsong till säsong, och från en dag till en annan.

I vår shop hittar du kläder och skor ur kollektioner som ordinarie butiker inte längre säljer eller har ett överskott av, men det behöver inte betyda att utbudet är omodernt på något sätt. Nu för tiden byts kollektioner väldigt ofta, så varorna kan finnas i våra butiker bara ett par månader efter lansering i ordinarie butiker.

Dessutom kan du här hitta unika kläder ur provkollektioner som inte säljs i någon annan butik.

För att göra de bästa fynden, besök oss ofta!

www.fabriksoutlet.com